Μάχη για Λίβερπουλ και Μπάγερν, σκορ πρόκρισης θέλει η Μπάρτσα

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις.

Η Λυών θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα στο Παρκ Ολυμπίκ στις 22:00, για τον πρώτο αγώνα της σειράς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση απέναντι σε μια πολύ καλή Μπαρτσελόνα, αφού δεν θα έχουν στην αποστολή τους Ντεναγιέρ και Ντομπελέ λόγω τραυματισμού. Οι «Μπλαουγκράνα» φαίνεται πως δεν παρουσιάζουν προβλήματα και θα προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση.

Την ίδια ώρα, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Άνφιλντ. Στην προσπάθειά τους να πάρουν την νίκη, οι δύο πλευρές θα έχουν απουσίες, αφού ο Λοβρέν για τους γηπεδούχους και οι Κόμαν και Ρόμπεν για τους φιλοξενούμενους δεν θα συμπεριληφθούν στις αποστολές των ομάδων λόγω τραυματισμών. Οι δύο σύλλογοι θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη κάνοντας το πρώτο βήμα αρχής γενομένης από σήμερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ