«Μάχονται» για την πρόκριση Άρσεναλ, Πόρτο και Ρόμα

Η φάση των ομίλων για το Europa League ολοκληρώνεται σήμερα με αρκετές ομάδες να έχουν πάρει ήδη την πρόκριση στην φάση των «32», ενώ σε κάποιους ομίλους η πρόκριση θα κριθεί στις σημερινές αναμετρήσεις.

Group A: Η πρόκριση σε αυτόν τον όμιλο έχει κριθεί και η τελευταία αγωνιστική είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο Νέο ΓΣΠ, η ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Σεβίλλη στις 19:55, με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, έχοντας στην διάθεσή τους όλους τους παίκτες.

Την ίδια ώρα, Καραμπάγκ και Ντουντελάνζ έρχονται αντιμέτωπες στο Τοφίκ Μπαχράμοφ, χωρίς να έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης. Η Ντουντελάνζ ταξίδεψε ως το Μπακού χωρίς τον Λουίζι, ο οποίος είναι τραυματισμένος.

Group B: Στις 19:55, η Κοπεγχάγη φιλοξενεί την Μάλμε στο Τέλια Πάρκεν, με τις δύο πλευρές να μετρούν απουσίες. Οι δύο ομάδες κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις και θέλουν να τις διατηρήσουν.

Την ίδια ώρα, η Ντιναμό Κιέβου αντιμετωπίζει την Λουγκάνο στο NSC Ολιμπίνσκι, έχοντας και οι δύο ομάδες απώλειες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Η Λουγκάνο είναι τελευταία στον όμιλο και δεν έχει ελπίδες για πρόκριση σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που χρειάζονται μόνο νίκη και ήττα την Μάλμε για να πάρει την δεύτερη θέση και την πρόκριση.

Group C: Στις 19:55, η Βασιλεία υποδέχεται την τελευταία του ομίλου, Τραμπζονσπόρ στο Στάδιο Γιάκομπ-Παρκ. Οι δύο πλευρές ταλαιπωρούνται από απουσίες, ωστόσο καμία δεν έχει άγχος, αφού η Βασιλεία έχει πάρει ήδη το εισιτήριο στην επόμενη φάση, ενώ η Τραμπζονσπόρ είναι στην τελευταία θέση χωρίς ελπίδες πρόκρισης.

Την ίδια ώρα, Χετάφε και Κρασνοντάρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Κολιζέουμ Αλφόνσο Πέρεθ. Η ομάδα που πάρει την νίκη, θα πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς ισοβαθμούν με 9 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τον Κλάεσον στην αποστολή τους λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Group D: Η τελευταία αγωνιστική είναι διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς η πρόκριση έχει κριθεί. Ωστόσο, στις 19:55, η PSV Αϊντχόφεν έρχεται αντιμέτωπη με την Ρόζενμποργκ στο Στάδιο Φίλιπς με τις ομάδες να έχουν αποχαιρετήσει ήδη την διοργάνωση.

Την ίδια ώρα, η Λίντσερ φιλοξενεί την Σπόρτινγκ στο Στάδιο Λίντζερ. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται χωρίς άγχος, αφού έχουν πάρει το εισιτήριο για τη επόμενη φάση, με τους γηπεδούχους να μην έχουν τον Ράμσεμπνερ στην αποστολή λόγω τραυματισμού.

Group E: Στον πέμπτο όμιλο, η Σέλτικ, η οποία έχει πάρει ήδη την πρόκριση στους «32» του θεσμού, ταξίδεψε στην Ρουμανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Κλουζ στο Κώνστντιν Ραντουλέσκου στις 19:55. Οι γηπεδούχοι, με μοναδική απώλεια τον Τουκουντεάν που είναι τραυματίας, θα επιδιώξει να πάρει την νίκη που θα της δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την ίδα ώρα, Ρεν και Λάτσιο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Ροαζόν Παρκ. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Μαρτίν που είναι τραυματισμένος, έχουν αποχαιρετήσει ήδη την διοργάνωση, ενώ και η Λάτσιο έχει ελάχιστες ελπίδες να πάρει την πρόκριση, καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη καθώς και ήττα της Κλουζ από την Σέλτικ.

Group F: Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση σε αυτό τον όμιλο. Η Άρσεναλ ταξίδεψε ως το Βέλγιο όπου θα αντιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης στις 19:55, σε μια προσπάθεια να πάρουν την νίκη που θα τους δώσει και το εισιτήριο για την φάση των «32».

Την ίδια ώρα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκιμαράες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Κόμερζμπανκ Αρένα, με τους γηπεδούχους να μην έχουν στην διάθεσή τους τους Ντοστ και Τραπ λόγω τραυματισμών.

Group G: Στις 22:00, στο Ντραγκάο, η Πόρτο φιλοξενεί την Φέγενορντ, όπου και οι δύο θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη, ώστε να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα συμμετέχουν ο Μπάρο για τους γηπεδούχους και οι Μπίλοου και Καρσντορπ για τους φιλοξενούμενους λόγω τραυματισμού

Την ίδια ώρα, Ρέιντζερς και Γιούνγκ Μπόις θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Άιμπροξ της Γλασκώβης. Οι Γιούνγκ Μπόις ταξίδεψαν στην Σκωτία με αρκετές απουσίες με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Group H: Στο Στάδιο RCDE της Βαρκελώνης, η Εσπανιόλ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Εσπανιόλ, η οποία δεν θα έχει τους Νάλντο και Βάργκας στην αποστολή της, έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν αποχαιρετήσει την διοργάνωση.

Την ίδια ώρα, στο Λουντόγκορετς Αρένα, Λουντόγκορετς και Φερεντσβάρος θα μονομαχήσουν για την πρόκριση, καθώς ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι με νίκη ή ισοπαλία θα είναι στους «32», ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν το εισιτήριο.

Group I: Χωρίς ενδιαφέρον, η τελευταία αγωνιστική αυτού του ομίλου, καθώς οι ομάδες έχουν πάρει τα εισιτήρια για τους «32» της διοργάνωσης. Στο Γκελάμκο Αρένα, η Γάνδη, η οποία έχει πάρει ήδη την πρόκριση, υποδέχεται την FK Αλεξάντρια στις 22:00. Ο Μπεχογέρ για τους γηπεδούχους και οι Προτάσοφ και Σιτάλο για τους φιλοξενούμενους δεν θα είναι στην αποστολή των ομάδων λόγω τραυματισμών.

Την ίδια ώρα, Βόλφσμπουργκ και Σεντ Ετιέν έρχονται αντιμέτωπες στο Βολκσβάγκεν Αρένα. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν αποκλειστεί από την επόμενη φάση του θεσμού, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους Αμπί, Καζρί, Μονέ-Πακέ και Σαλίμπα λόγω τραυματισμών.

Group J: Στο Μπορούσια Παρκ, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στις 22:00, με αρκετές απουσίες και για τις δύο ομάδες. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα με τις δύο ομάδες να έχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση στην φάση των «32».

Την ίδια ώρα, η Ρόμα αντιμετωπίζει την Βόλφσμπεργκερ στο Ολύμπικο, με τους γηπεδούχους να μετρούν δύο απώλειες. Η Ρόμα μεχρι στιγμής είναι στην δεύτερη θέση και θέλει την νίκη για να σιγουρέψει την πρόκρισή της. Η Βόλφσμπεργκερ είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση, αφού είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Group K: Η Μπράγκα και Γουλβς έχουν πάρει τα εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος. Στο Τέχελνε Πολ, η Σ. Μπρατισλάβας έρχεται αντιμέτωπη με την Μπράγκα στις 22:00. Οι Απάου και Στρέλετς για τους γηπεδούχους και ο Χασάν για τους φιλοξενούμενους δεν συμπεριλαμβάνονται στις αποστολές λόγω τραυματισμών.

Την ίδια ώρα, η Γουλβς υποδέχεται την Μπεσίκτας στο Στάδιο Μολινέ, με τις δύο πλευρές να μετρούν απουσίες. Η Γουλβς έχει πανηγυρίσει την πρόκριση στους «32» και το μόνο που απομένει είναι η τελική κατάταξη του ομίλου.

Group L: Με αρκετές απουσίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχεί την Αλκμάαρ στο Ολντ Τράφορντ. Και οι δύο ομάδες έχουν πάρει την πρόκριση στους «32» του θεσμού και όποια επικρατήσει θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου.

Την ίδια ώρα, Παρτιζάν και Αστάνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Στάδιο Παρτιζάνα. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην αποστολή τους τον τραυματία Μάρκοβιτς, σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί.

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:55 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκιμαράες

19:55 ΑΠΟΕΛ-Σεβίλλη

19:55 Βασιλεία-Τραμπζονσπόρ

19:55 Καραμπάγκ-Ντουντελάνζ

19:55 Κλουζ-Σέλτικ

19:55 Κοπεγχάγη-Μάλμε

19:55 Λίντσερ-Σπόρτινγκ

19:55 Ντινάμο Κιέβου-Λουγκάνο

19:55 PSV Αϊντχόφεν-Ρόζενμποργκ

19:55 Ρεν-Λάτσιο

19:55 Σταντάρ Λιέγης-Άρσεναλ

19:55 Χετάφε-Κρασνοντάρ

22:00 Βόλφσμπουργκ-Σεντ Ετιέν

22:00 Γάνδη-FK Αλεξάντρια

22:00 Γκλάντμπαχ-Μπασακσεχίρ

22:00 Γούλβς-Μπεσίκτας

22:00 Εσπανιόλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

22:00 Λουντόγκορετς-Φερεντσβάρος

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αλκμάαρ

22:00 Παρτιζάν-Αστάνα

22:00 Πόρτο-Φέγενορντ

22:00 Ρέιντζερς-Γιούνγκ Μπόις

22:00 Ρόμα-Βόλφσμπεργκερ

22:00 Σ. Μπρατισλάβας-Μπράγκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ