Μέσα στην προκήρυξη της Α2 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ειδική προκήρυξη της ΕΟΚ για την Α2. Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, τοποθέτησε στις θέσεις “Χ” και “Ψ” της αρχικής προκήρυξης τους “ερυθρόλευκους” και τον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό. Εφόσον στην τελευταία σύσκεψή του ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την βαθμολογία της Basket League για την σεζόν 2018/19, κάτι που ουσιαστικά σήμαινε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Κολοσσού, η ΕΟΚ έπρεπε να συμπεριλάβει τις δύο ομάδες στην σχετική προκήρυξη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι ποια απόφαση θα πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την παράταση που έδωσε η ΕΟΚ στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα, πρέπει να αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου αν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ