Μέσι: «Έχουμε εκπληκτικό ρόστερ αλλά… πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»!

Τρίτωσε το κακό για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που με δυσκολία κατάφερε να πάρει  βαθμό, ύστερα από την ισοπαλία(1-1) μέσα στο σπίτι της κόντρα στην Μπιλμπάο.

Παρά την άσχημη αμυντική λειτουργία και το ντεφορμάρισμα της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι που αποδείχθηκε ο σωτήρας της, λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, παίρνοντάς την από το χέρι και βοηθώντας την να πάρει το ελάχιστο από τον αγώνα, εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας τη σημασία του «κοιτάω μπροστά και συνεχίζω».

Μετά την τρίτη σερί γκέλα, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» δήλωσε ότι: «Πρέπει να συνεχίσουμε. Να κοιτάξουμε μπροστά γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο ματς και ποντάρουμε πολλά στην πρόκριση. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα».

Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός δεν εθελοτύφλησε απέναντι στην αδυναμία που βιώνει η αμυντική λειτουργία της ομάδας του, επισημαίνοντας: «Πρέπει να γίνουμε αμυντικά δυνατοί για να μην δεχόμαστε γκολ σε κάθε ματς», ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν περιμέναμε τα δυο τελευταία αποτελέσματα. Στο παιχνίδι με τη Λεγανές κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και καταλήξαμε να χάνουμε, ενώ σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά πάλι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από μια χρονιά κατά την οποία σκοράραμε δύσκολα και πλέον αυτή τη χρονιά είναι ακόμη χειρότερα».

Επειδή όμως, αν δεν …παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, κλείνοντας εγκωμίασε την ποιότητα της Μπάρτσα, δείχνοντας να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των παικτών της: «Έχουμε εκπληκτικό ρόστερ και είμαστε δυνατή ομάδα που δεν εξαρτάται από τίποτα. Είναι κρίμα να έρχονται αυτά τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ