Μέσι: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό μέσο της Καταλονίας, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την ζωή του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μιλάει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του, τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τον Πεπ Γκουαρντιόλα, την κατάσταση με τον Νεϊμάρ, την εθνική Αργεντινής, την Μπαρτσελόνα, την οικογένειά του, τους φίλους του, τον πρόεδρο Μπερτομέου, το VAR, τη «Χρυσή Μπάλα», τα βιντεοπαιχνίδια και τη Νιούελς Ολντ Μπόις, την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή του, το πιο ωραίο γκολ, το καλύτερο παιχνίδι και τον πιο καλό αντίπαλο, τα καταλανικά που δεν μιλάει και το περιβραχιόνιο.

– Ο Mέσι είναι ο Θεός: «Δεν με νοιάζει, αλλά δεν μου αρέσει. Ξέρω ότι το λένε χωρίς κακό σκοπό, αλλά φαίνεται υπερβολικό να το λες. Κυρίως για τους γιούς μου που ακούνε και επαναλαμβάνουν τα πάντα…».

– Ο Ρίκι Ρούμπιο κάνει διαλογισμό: «Εγώ δεν κάνω τίποτα. Κλειδώνομαι πολύ στον εαυτό μου, δεν λέω τις ανησυχίες μου, βασίζομαι στον κοντινό κύκλο μου. Πάντα το διαχειριζόμουν φυσικά, το σημαντικό για μένα ήταν να επικεντρωθώ σε αυτό που μου αρέσει, χωρίς να σκέφτομαι όλα όσα περιβάλλουν τον επαγγελματικό κόσμο».

– Τα παιδιά: «Ο Τιάγκο έχει μια ομάδα φίλων με αυτό που εννοούμε πραγματική φιλία. Τώρα αρχίζουν να ανακαλύπτουν ποιος είναι ο πατέρας τους και τι κάνει. Τα παιδιά είναι πραγματικοί φίλοι και ο Tιάγκο είναι πολύ έξυπνος και ξέρει να ξεχωρίζει τα πράγματα».

– Το σπίτι: «Δεν βγαίνω πολύ έξω, μου αρέσει να περνάω χρόνο στο σπίτι, αλλά τα παιδιά με αναγκάζουν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ