Μία νίκη μακριά από την έκτη θέση ο Αστέρας

Όλα τα βλέμματα της σημερινής ημέρας πέφτουν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερλιγκ 1.

Μία αναμέτρηση άκρως σημαντική για την γηπεδούχο ομάδα στην προσπάθεια της να ολοκληρώσει ένα τρομερό comeback στον βαθμολογικό πίνακα και να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την έκτη προνομιούχο θέση των play-off.

Ο Μίλαν Ράσταβατς αποφάσισε σε πρώτη φάση να καλέσει 22 παίκτες στην αποστολή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναμένουμε νεότερες εξελίξεις για το ποιοι θα είναι οι 4 που δεν θα κληθούν να συμβάλλουν την προσπάθειά τους.

Αυτοί που ήδη δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού είναι οι τραυματίες Ριέρα και Καπίγια ενώ και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Άνχελ Μαρτίνεθ. Στον αντίποδα σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και πάλι οι Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ.

 

Η αποστολή της ομάδας:

1. Παπαδόπουλος, 93. Μιχαήλ, 3. Τασουλής, 4. Πασαλίδης, 15. Suarez, 27. Κώτσιρας, 34. Matricardi, 37. Βλάχος, 42. Αντζουλάς, 6. Valiente, 7. Marc Fernandez, 8. Borja Fernandez, 12. Munafo, 14. Bellocq, 17. Iglesias, 77. Deletic, 40. Santonja-Sito, 9. Δουβίκας, 10. Luis Fernandez, 11. Regis, 19. Jauregi, 30. Barrales

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ