Μίκελ Αρτέτα: “Δεν συμβιβάζεται ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα με τον αντίπαλο”

Εντυπωσιασμένος από τη δυναμική του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ενώ ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως έχει παρακολουθήσει τους “ερυθρόλευκους” και η ομάδα του είναι έτοιμη για το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκελ Αρτέτα:
Για τη διαχείριση στην Ευρώπη: «Είναι άλλη μια πρόκληση για εμάς. Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό που θα έχουμε αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Για την εμπειρία του Σωκράτη: «Ξέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό και τι θα συναντήσουμε εδώ».
Για την περσινή πορεία στη διοργάνωση: «Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι διαφορετική. Ο στόχος όμως είναι ο ίδιος και αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία θα παίξουμε».
Για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχω παρακολουθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Είναι τόσο συνηθισμένος να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που μου αρέσει στον Ολυμπιακό είναι ότι έχει ξεκάθαρο πλάνο και δεν συμβιβάζεται, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχει κάθε φορά».
Για τα ματς με τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Έχουμε δει ματς της ελληνικής ομάδας. Ξέρουμε πόσο ζεστή είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση αλλά έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Ολυμπιακό. Από την συνολική του απόδοση. Όχι μόνο ατομικά. Πρόκειται για μία ομάδα με δυναμική και ένταση, η οποία δεν συμβιβάζεται ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και έχει σαφείς αρχές στο παιχνίδι της. Ξέρουμε το τι πρέπει να περιμένουμε.
Για τον Γκεντουζί: «Απλά κάνω την επιλογή μου όσον αφορά το πώς προπονούνται, παίζουν και συμπεριφέρονται οι παίκτες».
Για το ροτέισον της Άρσεναλ: «Είχαμε διάλειμμα δυο εβδομάδων. Παίξαμε ένα ματς, έτσι αύριο θα βάλω την ομάδα που θεωρώ καλύτερη».
Για τον Τσιμίκα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ: «Δεν σχολιάζω ποτέ για παίκτες που δεν ανήκουν στην Άρσεναλ».
Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου:
Για τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον Ολυμπιακό. Έχουν καταλάβει πολύ καλά το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Για μένα αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε».

Για τις 35 πάσες στο τρίτο γκολ με τη Νιουκάστλ: «Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ. Μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα από τον νέο τεχνικό μας. Αυτό το στιλ θέλουμε να παίξουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ