Μίλαν: Κρατάει τον Πιάτεκ με κάθε κόστος

Η Μίλαν είναι αποφασισμένη να κρατήσει στο ρόστερ της το αστέρι, που ακούει στο όνομα Κρίστοφ Πιάτεκ.

Ο 23χρονος επιθετικός πήρε μεταγραφή για την Μίλαν τον περασμένο χειμώνα από την Γένοβα με τις απολαβές του να φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για τον νεαρό Πολωνό, ο οποίος σκόραρε επτά φορές στα πρώτα πέντε παιχνίδια με τους «Ροσσονέρι», με την συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, ο παίκτης θα μείνει ανέπαφος καθώς η Μίλαν δεν θα εξετάσει καμία από τις προσφορές που ήδη δέχονται  για τον παίκτη.

Ενδιαφέρον υπάρχει από την Αγγλία και την Ισπανία, αλλά η διοίκηση συμφωνεί με τους Λεονάρντο και Πάολο Μαλντίνι, πως είναι σημαντικό ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα.

Προσφορές ύψους 50 έως 55 εκατομμύρια αναμένεται να «πέσουν» στο τραπέζι, αλλά ο Ιταλικός σύλλογος θα τις απορρίψει, καθώς θεωρεί ότι ο Πιάτεκ είναι ζωτικό μέρος του παρόντος και του μέλλοντος της ομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ