Μίλησε στα ελληνικά και αποθέωσε Τσιτσιπά ο Τζόκοβιτς: «Χαρούμενος που είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου»

Εκτός από τεράστιος αθλητής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι τεράστια προσωπικότητα.

Για αυτό τον λόγο τα λόγια που είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Μαδρίτη αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς αποθέωσε τον 20χρονο Έλληνα τενίστα.

Μάλιστα, δεν δίστασε προς τιμήν του Στέφανου Τσιτσιπά να τον ευχαριστήσει στα ελληνικά.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Τσιτσιπά:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Στέφανο για τα καλά του λόγια και για μένα και για την ομάδα μου. Είσαι σίγουρα ένας νέος αστέρας στο τένις και έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μάρτυρας του μεγαλείου σου. Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα πάνω σου είναι η προσωπικότητά σου. Ξέρω πολύ καλά εσένα, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου εδώ και πολύ καιρό. Σε θυμάμαι όταν ήσουν μικρός, αλλά τώρα είσαι μεγαλύτερος και πιο δυνατός από μένα. Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε τα ίδια κορτ και ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες μάχες στο μέλλον. Ευχαριστώ φίλε»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ