Μαζί με Κάναντι ενωμένοι και δυνατοί…

O Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι (19.00), για την 20η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Το κυριότερο θέμα των τελευταίων ημερών δεν ήταν αγωνιστικό, αλλά αφορούσε τα διαιτητικά λάθη που έχουν γίνει συνήθεια τις τελευταίες αγωνιστικές, με αποκορύφωμα το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα τον Νταμίρ Κάναντι να δηλώνει οτι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό!

Χτύπησε συναγερμός στο στρατόπεδο του Ατρομήτο, αλλα με τον ξεσηκωμό της διοίκησης και του κόσμου, κατάφεραν να ηρεμήσουν τον Αυστριακό προπονητή, ο οποίος θα συνεχίσει την προσπάθεια και το έργο του μέχρι το καλοκαίρι και ύστερα βλέπουμε…

Στα αγωνιστικά, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σταθερά στην 4η θέση με 33β, ενώ οι Βοιωτοί στην προτελευταία θέση με 13β.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Κιβρακίδης και Ούμπιντες, ενώ εκτός θα βρίσκονται οι Βασιλακάκης, Ουγκράι και Μούγιακιτς , όπως και ο τιμωρημένος Σάκιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ, Κατράνης.

Διαιτητής του αγώνα ο Τζοβάρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ