Μαζί στους 29…

Το απόγευμα της Κυριακής η Ξάνθη έχασε με 1-0 από τον Πανιώνιο εκτός έδρας στο πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή».

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες πρόσφεραν κακό θέαμα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος μπήκαν πιο βελτιωμένες, οι πάνθηρες προχώρησαν σε καίριες αλλαγές οι οποίες τους βοήθησαν φτάσουν στην νίκη.

Οι γηπεδούχοι το πολύτιμο τρίποντο με το γκολ του Μαξίμοβιτς στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η ξανθιώτικη ομάδα μετά την 9ηφετινή της ήττα παρέμεινε στους 29 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Τους ίδιους βαθμούς έχουν πλέον και οι γηπεδούχοι οι οποίοι δείχνουν ότι δύσκολα θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.

Πανιώνιος: Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (72′ Καμαρά), Κόρμπος, Μανιάτης (69′ Μακσίμοβιτς), Άρτσε, Μπουμάλ, Ντουρμισάι

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (87′ Ντίρεστραμ), Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καντά, Κοβάσεβιτς, Αμορίμ, Μπαριέντος, Μπρίτο (66′ Σαρπόνγκ), Γεντρισεκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ