Μαζί Euro ανδρών και γυναικών στην Αγγλία το 2021 θέλει η Ντανιέλ Κάρτερ

Το Euro 2020 αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού για το επόμενο καλοκαίρι όπως ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ.

Όπως είναι γνωστό, η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 13 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, με τους ημιτελικούς και τον τελικό να λαμβάνουν χώρα στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Το καλοκαίρι του 2021 ωστόσο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Euro Γυναικών, στα γήπεδα της Αγγλίας, εφόσον δεν αναβληθεί.

Η Βρετανίδα επιθετικός της Άρσεναλ Ντάνιελ Κάρτερ, θα ήθελε να γίνουν και οι δύο διοργανώσεις το επόμενο καλοκαίρι στην Αγγλία.

Η ίδια δήλωσε: “Πολλοί δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει, ειδικά εμείς στο ποδόσφαιρο γυναικών. Το Euro των ανδρών έχει αναβληθεί για την επόμενη χρονιά, αλλά προφανώς εκείνη τη χρονιά είναι να γίνει το Euro των γυναικών.

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουν οι δύο διοργανώσεις να γίνουν μαζί, αλλά αυτό εξαρτάται από την ΟΥΕΦΑ. Μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτό και θα ήταν υπέροχο να έχουμε back-to-back Euro”.

Όσον αφορά το ζήτημα του κορωνοϊού, η Κάρτερ τονίζει ότι προπονείται από το σπίτι της, λέγοντας “είμαι υγιής, όπως και όλη η οικογένειά μου. Είναι δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει απλώς να παραμείνουμε μαζί και να περάσει αυτό. Οι περισσότερες παίκτριες προπονούνται στα σπίτια τους και στα τοπικά πάρκα, είναι κάτι που πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό”.

Όταν ρωτήθηκε για την επάνοδό της, είπε: “οι σύνδεσμοί μου είναι δυνατοί, αν και προσωπικά θεωρώ ότι θα είναι προς όφελός μου αυτή η καθυστέρηση στη σεζόν, να μπορέσω να βγω ξανά στο χορτάρι, αλλά θα το δούμε στη συνέχεια αυτό”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ