Μακρινό όνειρο η παραμονή για τον Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί σήμερα στις 19:00 τον Πανιώνιο στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 28η αγωνιστική.

Πολύ δύσκολο έργο έχουν οι Βοιωτοί τρεις αγώνες πριν από το τέλος, με την παραμονή τους στην κατηγορία να φαντάζει μακρινό όνειρο. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην τελευταία προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα. Ωστόσο, για μια ακόμα φορά, η αποστολή των «Πράσινων» θα γίνει γνωστή λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Άκης Μάντζιος που επιστρέφει στο γήπεδο της Βοιωτίας ως αντίπαλος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας με προπόνηση, χωρίς να έχει πρόβλημα με κάποιον ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός του Πανιώνiου μετά την προπόνηση ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα βρεθούν στο γήπεδο της Βοιωτίας.

Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 9η θέση με 32 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό, ο οποίος κατέχει την 15η θέση με 21 βαθμούς.

Λεβαδειακός: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Νίκας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σίντι Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Μπουμάλ, Άρσε, Ρέντζας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ