Μαρία Σάκκαρη στο Kingsport.gr: «Όριο μου ο ουρανός!»

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο Kingsport.gr και στους Δημήτρη Μαγγανάρη και Θάνο Φωτόπουλο.

Στα βραβεία του ΠΣΑΤ, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό η οικογένεια Σάκκαρη- Κανελλοπούλου και εκτός από την ίδια την αθλήτρια, τιμήθηκαν η μητέρα της, Αγγελική και ο παππούς της, Δημήτρης .

Η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 48 της παγκόσμιας κατάταξης, αναφέρθηκε για το βραβείο της οικογένειας της (που τρεις γενιές ασχολούνται με το άθλημα του τένις), αλλά και για το που μπορεί να φτάσει.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο Kingsport.gr η Μαρία Σάκκαρη:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για το βραβείο, τόσο σε σένα, όσο και της οικογένεια  σου;

«Είναι πολύ τιμητικό για εμάς και για την οικογένεια μου, ότι μας τίμησαν στα βραβεία ΠΣΑΤ. Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι πολύ όμορφο για εμάς (και για τους τρεις μας), Είναι ωραίο να πιστεύεις και να νιώθεις ότι προσφέρεις στον ελληνικό αθλητισμό και στο αντικείμενο σου και είμαι πολύ χαρούμενη που βρισκόμουν εδώ ».

Πόσο δύσκολο είναι να ασχολείσαι με ένα άθλημα που δεν είναι τόσο διαδεδομένο  στην χώρας μας;

«Πιστεύω πώς πλέον είναι διαδεδομένο. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πάρα πολύ, η ενασχόληση του κόσμου με το τένις. Ο κόσμος έχει αρχίσει, ασχολείται όλο και περισσότερο και το έχει αγκαλιάσει».

Νιώθεις μία πίεση, πώς είσαι η ‘’διάδοχος’’ και συνεχίζεις το άθλημα από την οικογένεια σου (πρώτα ο παππούς, μετά η μητέρα σου);

«Όχι δεν νιώθω καμία πίεση. Σαν παιδί και εγώ, από 6 χρονών δεν μπορούσα να καταλάβω, τι ήταν οι γονείς μου, η μητέρα μου και ο παππούς μου. Απλά εγώ αγάπησα το άθλημα, σαν άθλημα!»

Πόσο δύσκολο είναι οι συνεχείς αγώνες (και προπονήσεις), με τα συνεχή ταξίδια. Σε επηρεάζουν στην απόδοσή σου;

«Είναι συνήθεια πλέον, είναι αυτό που αγαπώ, οπότε δεν το βλέπω σαν κάποια δυσκολία».

Ποιο είναι το ‘’ταβάνι’’ της Μαρίας;

«Sky’s  the Limit! (Ο Ουρανός είναι το όριο)»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ