Μαργαρίτα Ακρίβου στο Kingsport.gr: «Παίρνουμε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο μας»

Ο Παναθηναϊκός  σημείωσε  ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα και έκανε ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή του στην Α1.

Η ίδια με την παρουσία της στο παρκέ  έβαλε το λιθαράκι της στην νίκη επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Η Μαργαρίτα Ακριβου μίλησε στο Kingsport.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο για την νίκη της ομάδας της, τους στόχους του Παναθηναϊκού αλλά και για τον κόσμο την πηγή έμπνευσης και την κινητήρια δύναμη η οποία δίνει μεγάλη ώθηση στην ίδια και στις συμπαίκτριες της.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Μαργαρίτα ακόμα μία νίκη για τον Παναθηναϊκό, θα ήθελα το σχόλιο σου

Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, περιμέναμε το παιχνίδι, έχουμε ένα λιγότερο άγχος. Παρόλα αυτά τίποτα δεν έχει κριθεί. Συνεχίζουμε δυναμικά, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε ο αγώνας;

Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς, συγκεντρωθήκαμε περισσότερο γιατί σίγουρα αυτό το παιχνίδι είναι θέμα συγκέντρωσης. Πιέσαμε περισσότερο στην άμυνα, πιστέψαμε πιο πολύ στον εαυτό μας και το αποτέλεσμα ήρθε.

Και ένα σχόλιο για τον κόσμο; Πόση δύναμη δίνει στην ομάδα ο κόσμος και η έδρα;

Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο, ο οποίος πραγματικά δίνει τεράστια ώθηση. Μας δίνει δύναμη, ενέργεια και είναι ένα κίνητρο παραπάνω στο να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε στο στόχο μας.

Τώρα η συνέχεια;       

Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε τις νίκες ώστε να φτάσουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ