Μαρσέιγ: Δεν παραιτείται o Βίλας Μπόας

Στην Μαρσέιγ παραμένει η τεταμένη σχέση ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας, Βίλας Μπόας και τον πρόεδρο, Ζαν Ανρί Εϊρό. Σε επαφές των δύο ανδρών, ο Μπόας ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του δεν είναι τα χρήματα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο συνεργάτης του Μπόας, Άντονι Θουμπιθαρέτα αποχώρησε από το σύλλογο. Μάλιστα, στην Γαλλία σύνδεσαν την αποχώρηση αυτή, με πιθανή παραίτηση και του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, με τον ίδιο να μην προτίθεται να δηλώσει παραίτηση. Και η διοίκηση, από την πλευρά της, δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει αποζημίωση στον Πορτογάλο, με τα μέχρις στιγμής δεδομένα.

Να σημειωθεί ότι ο Βίλας Μπόας, φαίνεται να έχει απορρίψει πολύ καλή, σε οικονομικό επίπεδο, πρόταση από την Νιούκαστλ, ώστε να παραμείνει στην Γαλλία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ