Μαρσέλο: «Δεν θέλω να φύγω από την Ρεάλ»

Ο ακραίος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αφήσει την Μαδρίτη και την «Βασίλισσα». Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει γραφτεί έντονα τον τελευταίο καιρό, στα ρεπορτάζ της Γιούβε.

Ο 31χρονος, αποκάλυψε πως δεν έχει καμία επαφή με τους «Μπιανκονέρι» και πως τόσο ο ίδιος όσο και η Ρεάλ δεν θέλουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Μαρσέλο δήλωσε: «Δεν θέλω να φύγω και δεν νομίζω ότι θα με αφήσει η Ρεάλ ούτως ή άλλως. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Από τότε που ήρθα με την οικογένειά μου, ήταν απίστευτα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, ότι η Γιουβέντους με ήθελε για να είμαι ειλικρινής».

«Πριν από μερικά χρόνια άκουσα ότι είχα υπογράψει στη Γιούβε και ότι δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι άνθρωποι εφευρίσκουν πολλά πράγματα. Ήταν όλα καλά με μένα, καθώς είδα ότι σε ορισμένους οπαδούς της Γιουβέντους, άρεσε πολύ η ιδέα της μεταγραφής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ