Μαρτίνς: «Έχουμε την καλύτερη επίθεση, να απαντήσουμε στην κριτική που γίνεται για τα γκολ»

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πολύ παραγωγικός κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας 5-0 και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε σε αυτό το γεγονός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «άρπαξε» την ευκαιρία και σχολίασε (πατώντας στο γεγονός ότι πλέον η ομάδα του είναι πρώτη στη σχετική λίστα) ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την καλύτερη επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

«Είναι ένας συνδυασμός ποιότητας και δουλειάς η νίκη μας. Θέλω να επαναλάβω ότι η ομάδα έχει φέτος 20 νέους ποδοσφαιριστές. Χρειάστηκε χρόνος αλλά φαίνεται η ποιότητα και αφήνει υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη δουλειά που κάνει φέτος ο Παναιτωλικός και την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει.

Σήμερα τον είδαμε να αγωνίζεται με αρκετούς νέους παίκτες. Περισσότερους από ότι συνήθως και ίσως αυτό έπαιξε ρόλο αλλά είναι κάτι που θα το εξηγήσει ο προπονητής του. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή εικόνα και μας δυσκόλεψε.

Το κίνητρο υπάρχει σε κάθε αγώνα για εμάς και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να απαντήσουμε στην κριτική που γίνεται μέσα στη σεζόν ότι δεν βάζουμε εύκολα γκολ.

Αυτήν την στιγμή έχουμε την καλύτερη επίθεση και παίκτες στον πίνακα των πρώτων σκόρερ αλλά και των ασίστ και δεν σταματάμε να προσπαθούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ