Μαρτίνς: «Ο πρόεδρος μας παρέχει τα πάντα»

Φανερά απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να καταλογίσει σήμερα ευθύνες, ενώ πρόσθεσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέχει τα πάντα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τον αποκλεισμό: «Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν παίξαμε με ένταση και πάθος. Στο 2ο μέρος όμως ήμασταν καταιγιστικοί και ειδικά μετά το 0-1 παίξαμε με όλη μας την δύναμη και την ψυχή μας. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες. Να συγχαρώ την Λαμία. Είμαστε απογοητευμένοι. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση γιατί θέλαμε να πάμε τελικό».

Για τη συνέχεια και τις ευθύνες: «Στο α’ μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμασταν λιγότερο δυναμικοί. Στο β’ τα αλλάξαμε όλα. Ο πρόεδρος μας παρέχει τα πάντα. Είναι άριστες οι συνθήκες. Δεν θα μιλήσω σήμερα για ευθύνες. Να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο ματς και να το κερδίσουμε. Δεν κρύβουμε την απογοήτευσή μας γιατί ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από αυτό».

Για τις τελικές του Ολυμπιακού και τις χαμένες ευκαιρίες: «Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα που μας έχει κοστίσει νίκες και προκρίσεις. Οι αριθμοί το δείχνουν αυτό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ