Μεγάλη εμφάνιση από τον Πανιώνιο, επικράτησε του Άρη

Ο  Πανιώνιος κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Άρη και να πανηγυρίσει την 2η νίκη στο πρωτάθλημα, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Πανιώνιος και ΑΡΗΣ μονομάχησαν για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Πανιώνιος φάνηκε κυρίαρχος και έδειχνε να πατάει καλυτέρα στον αγωνιστικό χώρο, με ρυθμό και φάσεις, όμως το παιχνίδι είχε φάσεις και από τις δυο ομάδες. Ο Ιστορικός προηγήθηκε στο σκορ με τον Ντομίνγκες.

Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του και συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, όμως αυτό δεν ήρθε και δέχτηκε την ήττα.

Ήταν  το δεύτερο δύσκολο ματς των “κιτρινόμαυρων” μετά από αυτό στα Γιάννενα, έχοντας μαζί του και την υποστήριξη των φίλαθλων του. Στη Νέα Σμύρνη έδωσε το παρόν  ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Μετά το αρνητικό του ξεκίνημα στη Super League, ο Πανιώνιος δείχνει ανεβασμένος στα τρία τελευταία ματς, με τις νίκες σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης (πρωτάθλημα), ΑΕΛ (κύπελλο) και τώρα και επί του ΑΡΗ.

Ο αγώνας:

Πρώτη καλή ευκαιρία στο 2΄ για τον Πανιώνιο με τον Μασούρα να γυρνάει την μπάλα  στον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το τέρμα του Κουέστα.

Στο 5΄λεπτο πρώτη τελική για τους «κιτρινομαυρους». Ο Ματέο Γκαρσία έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά αυτό ήταν αδύναμο και ο Κότνικ μπλόκαρε εύκολα κτη μπάλα.

Ο Σπιριντόνοβιτς στο 13΄εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, από τα αριστερά σε καλό σημείο με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Άρη.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο στο 14΄με ενέργεια από τα αριστερά, η μπάλα γύρισε προς τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος μέσα από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Κουέστα  ήταν εκεί να υπερασπιστεί την εστία του και έδιωξε με γροθιές.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε και δικαιωματικά στον Πανιώνιο. Ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή στο 33΄, επιχειρώντας το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε κερδίζοντας κόρνερ.

Στο 37ο λεπτο της αναμέτρησης,  ο ίδιος παίκτης  σκόραρε μετά από κάθετη πάσα του Κόρμπου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ.

Στο 40΄ λεπτό ο Πανιώνιος  κερδίσε φάουλ με την μπάλα όμως, να καταλήγει κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, οι «κυανέρυθροι» με τον Ντομίνγκες άνοιξαν το, καθώς νίκησε την άμυνα του Άρη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με  τον  Ντουρμισάι. Έφυγε γρήγορα από τα αριστερά, πήρε τη μπάλα μπροστά, μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ με τον Κουέστα μπλοκάρει τη μπάλα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απείλησε εκ νέου στο 60′ λεπτό με του Γιουνές, από τα αριστερά, να επιχειρεί ένα γυριστό σουτ και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι του Κότνικ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις και στο 68’οι θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι με τον Γιουνές. Μετά το κόρνερ από τα δεξιά, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 70΄ο Μπρούνο Γκάμα από τα αριστερά εκτέλεσε πανέξυπνα το φάουλ, με τη μπάλα να περνάει παράλληλα στο τέρμα, αλλά κανείς από τους «κιτρινόμαυρους» δεν κατάφερε να την στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μεγάλη στιγμή για τον Άρη στο 91΄ με τον Γκαρσία να παίρνει την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το τέρμα.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κίτρινες: Μασούρας, Κούρντι, Μανθάτης- Ματίγια, Κεϊτά, Σόουζα,

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος(88΄Οικονομίδης), Τσιλούλης(83΄Σταυρόπουλος), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (75΄Μανθάτης) , Ντομίγκεζ, Ντουρμισάι

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Μενέντεθ, Δεληζήσης, Μάβραϊ, Τζανακάκης (56΄Κωνσταντινίδης) , Σιώπης, Ματίγια, Μπάσα(46΄ Σόουζα), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές

Διαιτητής: Γ.Κομίνης  Βοηθοί: Μπαλτάς, Μεϊντάνας 4ος Διαιτητής: Τζοβαράς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ