Μεγάλη επενδυτική συμφωνία για το BCL!

Σε μία σπουδαία συμφωνία με μεγάλη αμερικανική εταιρεία GCBH LP ήρθε η FIBA, που θέλει να αλλάξει επίπεδο στη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Ανεβαίνει το επίπεδο του BCL μετά απο την συμφωνία της FIBA με την αμερικανική εταιρεία GCBH LP, μια εταιρία έχει επενδύσει σε μεγάλα κεφάλαια ανα τον κόσμο και θα βοηθήσει το BCL να “αλλάξει σελίδα” και να φέρει την διοργάνωση σε μεγαλύτερα “ύψη”.

Συγκεκριμένα οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη δημιουργία της εταιρίας, που θα ελέγχεται απο την FIBA κατα κύριο λόγο, με το όνομα FIBA ClubCo. Θα συνεργαστούν με 11 Ευρωπαϊκές Λίγκες και την ULEB ώστε να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη της διοργάνωσης για αθλητές, ομάδες και φιλάθλους.

Ακόμα και το Intercontinental Cup θα υποστεί βελτιώσεις, με άλλα διεθνή μελλοντικά τουρνουά να διαχειρίζονται απο την FIBA ClubCo.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ