Μεγάλη νίκη για τη Λάτσιο κόντρα στην Γιουβέντους, έχασε βαθμούς η Νάπολι

Ήττα για τη Γιουβέντους στην έδρα της Λάτσιο με 3-1. Βαθμούς έχασε και η Νάπολι που ήρθε 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε. Νίκη στο 90+3′ για την Αταλάντα κόντρα στην Βερόνα με 3-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Λάτσιο – Γιουβέντους 3-1

Ένα γεμάτο ματς στο Στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης, ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους. H “Μεγάλη Κυρία” δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Ίντερ, μετά την ισοπαλία που έφερε με την Ρόμα (0-0). Η ήττα από τη Λάτσιο τους άφησε στους 36 βαθμούς και την δεύτερη θέση. Από την άλλη η Λάτσιο μείωσε στο -3 την απόσταση από την Γιουβέντους, με τους “Λατσιάλι” να βρίσκονται 3η με 33 βαθμούς.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με το Κριστιάνο Ρονάλντο στο 25ο λεπτό. Σκληρό παιχνίδι με αρκετά μαρκαρίσματα. Η Λάτσιο βρήκε το γκολ πριν το ημίχρονο και στο 45+1′ με τον Λουίς Φελίπε έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και το 69ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη στον Κουαδράδο.

Η Λάτσιο έφτασαν στην μεγάλη ανατροπή στο 74′ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ανώτερη η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κέρδισε πέναλτι στο 77′, ωστόσο ο Ιμόμπιλε δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90+5′ ο Καϊσέδο.

Ουντινέζε – Νάπολι 1-1

Από ένα βαθμό για τις δύο ομάδες. Στην 7η θέση η Νάπολι με 21 βαθμούς, ενώ η Ουντινέζε βρίσκεται 14η με 15 βαθμούς.

Η Νάπολι ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με την νίκη.

Η Ουντινέζε προηγήθηκε στο 32′ με τον Λασάνγκα. Το 1-1 έκανε ο Ζιελίνσκι στο 69ο λεπτό.

Αταλάντα – Βερόνα 3-2

Μεγάλη νίκη για την Αταλάντα που βρίσκεται 6η με 28 βαθμούς. Στην 9η θέση στους 18 βαθμούς είναι η Βερόνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντι Κάρμινε στο 23′. Η Αταλάντα ισοφάρισε με τον Μαλινόφσκι στο 44′ σε 1-1.

Ο Ντι Κάρμινε έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Βερόνα στο 57′ (1-2). Οι γηπεδούχοι βρήκαν πάλι τον τρόπο να ισοφαρίσουν και το έκαναν με τον Μουριέλ, να σκοράρει με πέναλτι στο 64ο λεπτό.

Το τελικό 3-2 υπέρ της Αταλάντα το έκανε ο Ντζιμσίτι στο 90+3′, δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ