Μεγάλο τρίποντο της Γουλβς επί της Σίτι, νίκησαν Άρσεναλ και Τσέλσι

Νίκη-“μαχαιριά” της Γουλβς στην έδρα της Σίτι, νίκησαν οι άλλοι δύο “μεγάλοι”, Άρσεναλ και Τσέλσι, τις Μπόρνμουθ και Σαουθάμπτον, αντίστοιχα, για τα παιχνίδια της δεύτερης μέρας της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 0-2

Κατώτερη των περιστάσεων η Μάντσεστερ Σίτι, γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς με 0-2. Εξαιρετικό στήσιμο του Σάντο, δικαιώνοντας τις επιλογές του, όχι μόνο με βάση το αποτέλεσμα, αλλά και με την απόδοση των παικτών του.

Πολύ κακοί οι “Πολίτες” στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σάντο διάβασε καλά το παιχνίδι και παρέταξε Χιμένεθ και Κουτρόνε επιθετικό δίδυμο, οι οποίοι κέρδισαν πολλές μπάλες, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν καμία από τις τρεις καθαρές ευκαιρίες που είχαν.

Οι “Λύκοι” με εξαιρετική αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, βρήκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 80ο λεπτό (0-1). Χιμένεθ και Τραορέ έφυγαν στην κόντρα, ο Μεξικανός επιθετικός ντρίπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο και πάσαρε στον ελεύθερο Ισπανό, για να νικήσει αυτός τον Έντερσον και να ανοίξει το σκορ.

“Τέλος” αγώνα από τους φιλοξενούμενους στο 90+4′ με συνεργασία πάλι των ίδιων παικτών, Χιμένεθ και Τραορέ, ο πρώτος σέρβιρε και ο δεύτερος έτρεξε το γήπεδο και πλάσαρε ξανά εύστοχα τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα (0-2).

Μάντσεστερ Σίτυ (Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο, Οταμέντι, Γουόλκερ (46′ Ζιντσένκο), Ντ. Σίλβα (75′ Ζεσούς), Ρόντρι, Γκουντογκάν, Μάχρεζ (60′ Μπ. Σίλβα), Αγκουέρο, Στέρλινγκ

Γουλβς (Σάντο): Πατρίσιο, Σάις (13′ Μπένετ), Κόαντι, Μπολί, Βινάγκρε (74′ Τζόνι), Μουτίνιο, Νέβες, Ντεντόνκερ, Τραορέ, Κουτρόνε (68′ Ντόχερτι), Χιμένεθ

Σαουθάμπτον-Τσέλσι 1-4

Η Τσέλσι πέτυχε από νωρίς σκορ ασφαλείας και παρότι η Σαουθάμπτον μείωσε στη συμπλήρωση μισής ώρας σε 2-1, επικράτησε με 4-1 στο Σεντ Μέρις Στάντιουμ.

Μετά από μακρινή μπαλιά του Χάντσον-Οντόι, ο Άμπραχαμ έφυγε στην κόντρα, σήκωσε την μπάλα πάνω από τον Γκουν και άνοιξε το σκορ για τους “Μπλε” στο 17′ (0-1). Ο Μάουντ διπλασίασε το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με ωραίο πλασέ (0-2). Η μείωση δεν άργησε να έρθει όμως για τους “Άγιους” (30′) μετά από γύρισμα του Βαλέρι και προβολή του Ινγκς (1-2).

Ξανά η διαφορά στα δύο γκολ, ο Καντέ σούταρε έξω από την περιοχή στο 40ο λεπτό, με τη μπάλα να βρίσκει στον Χόιμπεργκ και να καταλήγει αντίθετα από τον Άγγλο κίπερ (1-3). Πολύ ωραία συνεργασία Πούλισιτς και Μπατσουαγί, ο δεύτερος σκόραρε και κλείδωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων (1-4).

Σαουθάμπτον (Χάσενχουτλ): Γκουν, Μπέρτραντ, Γιοσίντα, Μπέντναρεκ, Βαλέρι, Χόιμπεργκ, Ρομέου, Ρέντμοντ (81′ Μπουφάλ), Γουάρντ-Πρόους, Λονγκ (73′ Ομπαφέμι), Ινγκς (81′ Άνταμς)

Τσέλσι (Λάμπαρντ): Κέπα, Αλόνσο, Τομόρι, Ζουμά, Αθιπλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Χάντσον-Οντόι (80′ Πούλισιτς), Μάουντ (80′ Κόβασιτς), Γουίλιαν, Άμπραχαμ (84′ Μπατσουαγί)

Άρσεναλ-Μπόρνμουθ 1-0

Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς η Άρσεναλ απέναντι στη Μπόρνμουθ με 1-0.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο από ένα κόρνερ και παρότι είχαν την υπεροχή, στο δεύτερο μέρος υποχώρησαν και έδωσαν δικαίωμα στα “Κεράσια” να απειλήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πεπέ και κεφάλια του Νταβίντ Λουίζ στο πρώτο δοκάρι, οι “Κανονιέρηδες” άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό (1-0).

Άρσεναλ (Έμερυ): Λένο, Κολάσινατς, Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Τσέιμπερς, Γκεντουζί, Τσάκα, Θεμπάγιος (74′ Γουίλοκ), Σάκα (83′ Τορέιρα), Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ (63′ Μαρτινέλι)

Μπόρνμουθ (Χάου): Ράμσντεϊλ, Ρίκο, Άκε, Σ. Κουκ, Στέισι (79′ Φράνσις), Κινγκ, Μπίλινγκ, Λέρμα, Χ. Γουίλσον (79′ Γκροένεβελντ), Σολάνκε (63′ Φρέισερ), Κ. Γουίλσον

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ