Μεσημεριανό ντέρμπι στον κάμπο

Λάρισα και Ξάνθη αναμετρούνται σήμερα στις 15:00 (Nova Sports) με στόχο τη νίκη για διαφορετικούς για την καθεμιά λόγους.

Η μεν Λάρισα για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, η δε Ξάνθη για να πλησιάσει την πολυπόθυτη πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στην προσπάθεια τους αυτή οι γηπεδούχοι θα έχουν στη διάθεση τους τους Καρανίκα και Μιλοσάβλιεβιτς, οι οποίοι επιστρέφουν, ενώ αντίθετα θα απουσιάσουν οι Γκοΐκοβιτς και Χούμπτσεβ. Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιο, Σικάφκα, Ακόστα, Μπαργκάν, Χοτζάλι και Λεοζίνιο.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ταξιδεύουν στη Λάρισα χωρίς τους τραυματίες Γέντρισεκ, Ντε Λούκας και Φασίδη. Ο Δήμος Μπαξεβανίδης είναι τιμωρημένος ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Μπρίτο, Σταθάκης, Σουλεϊμάν και Θυμιάνης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Ντίρεσταμ, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Καντά, Σαρπόνγκ, Μελισσόπουλος, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Κάστρο και Φάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ