Μεσω… Μαδρίτης η πρόκριση για Γιούβε

Σε Μαδρίτη και Γκελζενκίρχεν, θα ταξιδέψουν Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα για το πρώτο αγώνα της σειράς στην φάση των «16».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει στο Ουάντα Μετροπολιτάνο την Γιουβέντους στις 22:00. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή. Από την άλλη, οι Κόστα και Ρουγκάνι δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της «Μεγάλης Κυρίας» λόγω τραυματισμού. Ο Κεντίρα, ο οποίος παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία, θα χάσει την σημερινή αναμέτρηση και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, Παρά τις απουσίες, η Γιουβέντους θέλει να πάρει την νίκη, ώστε να έχει προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο Τορίνο.

Την ίδια ώρα, Σάλκε και Μάντσεστερ Σίτι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Βέλτινς Αρένα. Ο Σκρτσίμπσκι για τους γηπεδούχους και οι Γκαμπριέλ Χεσούς και Στόουν για τους φιλοξενούμενους θα μείνουν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών. Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη, που θα τους δώσει ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού. Ωστόσο, η ομάδα του Γκουρντιόλα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και καλείται από τον πρώτο αγώνα να δείξει την ανωτερότητά της.

Οι ρεβάνς των αγώνων θα γίνουν μέσα Μαρτίου (12/3).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ