Μεταγραφικό αλισβερίσι μεταξύ Ίντερ και Σαμπντόρια

Ρεπορτάζ της “Corriere dello Sport” κάνει λόγο για την Ίντερ και την Σαμπντόρια οι οποίες έχουν καλές σχέσεις και πιθανολογείτε ότι θα κάνουν συμφωνίες μεταξύ τους στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού .

Με τους νεραντζούρι να βρίσκονται πέμπτη θεση στον βαθμολογικό πίνακα δυο πόντους μακριά από την τέταρτη θέση της Ρόμα , η πρόκριση για την Ευρώπη είναι ο μεγαλύτερος στόχος για τον σύλλογο στα τελευταία δυο ματς της σέζον.

Φαίνεται ότι το ρόστερ χρειάζεται κάποιες προσθήκες για να μπορεί να ανταγωνίζεται για τις πρώτες θέσεις της Serie A , με την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να πλησιάζει γρήγορα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι με της καλές σχέσεις που υπάρχουν με την  ομάδα του «Σαν Σίρο» μπορεί να ενδιαφερθεί για τους παίκτες της Σαμπντόρια Μπάρος Μπερετζίνσκι και Ντένις Πράετ .

Οι συμφωνίες που είχαν κάνει οι δυο σύλλογοι κατά το παρελθόν θα βοηθήσουν πολύ στην μετακόμιση του Βέλγου και του Πολωνού στην Ίντερ .

Ενώ η πιθανότητα της μεταγραφής του Λούκας Τορέιρα έχει μικρύνει καθως λέγεται οτι είναι ήδη σε συζητήσεις με την Νάπολι.

Επίσης πιθανολογείται ότι ο Έντερ θα γυρίσει πίσω στην Σαμπντόρια ως ανταλλαγή για τους Πράετ και Μπερετζίνσκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ