Με ήττα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την φάση της προετοιμασίας στην Ολλανδία με ήττα από την PSV Αϊντχόφεν με 3-0.

Παρουσία των φίλων του, ο Άρης δεν κατάφερε να κλείσει θετικά την προετοιμασία του.

Οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκαν βελτιωμένος στην αναμέτρηση, αλλά χρειάζονται ακόμα δουλειά σε κάποια σημεία.

Ο Άρης είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, καθώς η σημαντικότερη φάση ήταν το δοκάρι του Τόνσο στο 37′, που δεν κατάφερε να κάνει γκολ.

Ωστόσο, πέντε λεπτά πριν το τέλος (40′), η Αϊντχόφεν πήρε το προβάδισμα με τον αυτογκόλ του Ρόουζ, για το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Αϊντχόφεν διπλασίασε νωρίς τα τέρματά της – μολις στο 47′ – με τον Μάλεν να βρίσκει δίχτυα, αφού εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση στην έξοδο του Εμάν, για το 2-0.

Ο Άρης έδειξε σημάδια κούρασης από το 60′ και μετά και δεν μπορούσε να αντιδράσει και να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Ο Πιρσέ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 85′ που σημείωσε το γκολ για το τελικό 3-0, μετά το λάθος διώξιμο του Ματίγια.

Ο Άρης θα πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα ακόμα αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της να προκριθεί στον επόμενο γύρο των προκριματικών για το Europa League.

Ενδεκάδες:

Αϊντχόφεν: Zoet, Theunissen, Viergever, Luckassen, Dumfries, Hendrix, Rosario, Lammers, Bruma, Malen, Bergwijn.

Άρης: Εμαν, Κωνσταντινίδης (86’ Μπαγκαλιάνης), Κόρχουτ (86’ Τσαγκαλίδης), Ρόουζ (72’ Σόουζα), Βέλεθ (72’ Δεληζήσης), Μπάσα, Ματίγια (86’ Μπακούτσης), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (56’ Ντουάρτε), Τόνσο (70’ Μαρτίνες), Ιντέγε (70’ Γιουνές)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ