Με ανατροπή επέστρεψε η Γρανάδα, θρίλερ στο Βαλένθια – Λεβάντε

Για την 28η αγωνιστική της La Liga, η Βαλένθια έχασε στο τέλος τη νίκη από τη Λεβάντε στο ντέρμπι της πόλης, ενώ η Γρανάδα επικράτησε με ανατροπή επί της Χετάφε.

Βαλένθια – Λεβάντε 1-1

Σε ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι και αρκετά δραματικό, η Βαλένθια αναδείχτηκε ισόπαλη κόντρα στη Λεβάντε.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, οι άμυνες ήταν αρκετές κλειστές και τα σουτ ελάχιστα.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς επικίνδυνες φάσεις στις δύο εστίες ενώ το ίδιο ακολούθησε και στο δεύτερο, με τον Ροντρίγκο να καταφέρνει να σπάσει το “ρόδι”.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Βαλένθια θα έκλεβε το τρίποντο, ο Μελέρο ισοφάρισε στο 90+8′ με πέναλτι.

Από ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων, ο Ροντρίγκο πέτυχε το χρυσό γκολ των γηπεδούχων στο 90′. Ο Γκαγιά βρήκε τον Ισπανό και αυτός εκτέλεσε με χαμηλό σουτ τον Φερνάντεθ (1-0).

Ο Μελέρο απάντησε στο 90+8′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να φέρει το ματς στα ίσα και να δώσει το βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Κίτρινες: Σανμαρτίν (43′), Ρότζερ (45+2′, 74′), Μιραμόν (54′), Βούκσεβιτς (72′)

Κόκκινες: Ρότζερ (74′)

Βαλένθια (Θελάδες): Σίλεσεν, Γκαγιά, Σανμαρτίν, Ντιακαμπί, Φλορέντσι (57′ Βας), Γκέδες (87′ Τσερίσεφ), Κοκλέν, Παρέχο, Σολέρ (68′ Τόρες), Γκόμεζ (56′ Γκαμεϊρό), Ροντρίγκο

Λεβάντε (Λόπεθ): Φερνάντεθ, Κλερκ, Βέτσο, Πόστιγκο, Μιραμόν, Ροσίνα (61′ Μελέρο), Βούκσεβιτς (74′ Ραντόγια), Καμπάνια (84′ Μαρτίνεθ), Μπαρντί (73′ Τόνο), Μοράλες (60′ Μαγιοράλ), Ρότζερ

Γρανάδα – Χετάφε 2-1

Η Γρανάδα πήρε σημαντικό τρίποντο κόντρα στη Χετάφε με 2-1, συνεχίζοντας το κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι παίκτες του Μπορδάλας ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο γκολ με τον Τίμορ.

Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και σε λιγότερο από 10 λεπτά, κατάφεραν να βρουν δύο γκολ και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με ανατροπή.

Ο Τίμορ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 20′. Σε φάση διαρκείας και μερικές κόντρες, ο Κουκουρέγια πρόλαβε να στρώσει τη μπάλα με τάκλιν στον Τίμορ. Ο Ισπανός εκτέλεσε με πλασέ στο “παραθυράκι” της εστίας του Σίλβα (0-1).

Η Γρανάδα ισοφάρισε στο 70′ με το αυτογκόλ του Ντακονάμ. Από μακρινή εκτέλεση φάουλ και γέμισμα, ο Σόρια έκανε κακή επέμβαση, καθώς είχε σκάσει στο χόρτο η μπάλα, αυτή πήρε περίεργα φάλτσα και στην προσπάθεια του ο Ντακονάμ να σώσει τη φάση, την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Στο 79′, ο Φερνάντεθ έφερε τούμπα το ματς για τους γηπεδούχους. Από γύρισμα στη περιοχή, ο Ισπανός, με δύο προσπάθειες, σκόραρε. Την πρώτη απέκρουσε ο Σόρια αλλά η άμυνα της Χετάφε έμεινε ανήμπορη στη δεύτερη προσπάθεια.

Κίτρινες: Ντίαζ (10′), Φερνάντεθ (16′), Ετξέιτα (23′), Σολδάδο (45+1′), Γκοναλόνς (49′), Ετέμπο (61′), Ερέρα (68′), Ντούρο (90′), Σάντσεθ (90′), Σουάρεθ (90′)

Γρανάδα (Μαρτίνεθ): Σίλβα, Νέβα, Ντουάρτε, Σάντσεθ, Ντίαζ, Γκοναλόνς (59′ Μπράις), Ερέρα (70′ Ντίας), Μάχις (85′ Βαλιέχο), Φερνάντεθ, Φολκιέρ (46′ Φέντε), Σολδάδο (70′ Αντονίν)

Χετάφε (Μπορδάλας): Σόρια, Μιραμόντες, Ετξέιτα, Ντακονάμ, Σουάρεθ, Κουκουρέγια (77′ Κένεντι), Τίμορ (84′ Ντούρο), Ετέμπο, Νιόμ (84′ Ενταγιέ), Ντέιβερσον (60′ Άνχελ), Μολινά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ