Με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα (19/01, 17:15) τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Η Ένωση εκτός από τη δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Μάρκο Λιβάγια, πρέπει να διαχειριστεί και τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους προφύλαξης, στον Παουλίνιο, που έχει υποστεί διάστρεμμα, όπως και στον τραυματία Γιακουμάκη.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Επιπλέον, εκτός 20άδας είναι και ο Σιμάνσκι, όπως αναμενόταν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή επέστρεψε ο Βράνιες.

Στην αποστολή της ΑΕΛ για το ματς του ΟΑΚΑ συμπεριλήφθηκε ο Νάγκι Γκέργκελι. Αντίθετα οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ, τα νέα αποκτήματα από τους «βυσσινί» έμειναν εκτός. Οπως και οι Στάνκοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Φατιόν που δεν υπολογίζονται, αλλά και ο τραυματίας Ασούμπρε.

Στην αποστολή της ΑΕΚ : Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΛ:  Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλια, Καρανίκα, Μπάλλα, Μόρα, Μιχαήλ, Μπέρτο, Πινακά, Παπάζογλου και Ηλιάδη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ