Με απουσίες η ΑΕΚ στην Λαμία

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Λαμία, στις 19:00 για την 28η αγωνιστική της Super League.

Παρά τα προβλήματα η Ένωση θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα και να κάνει πρόβα για τη ρεβάνς του κυπέλλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίσει στον τραυματία Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε για ακόμα μια φορά στην χτεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα, όπως και στον ανέτοιμο Λόπες. Στην Αθήνα έμειναν, όπως ήταν αναμενόμενο ο τιμωρημένος λόγω καρτών, Λιβάγια αλλά και οι Οικονόμου και Γκάλο, τους οποίους άφησε εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Άλεφ, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ