Με απουσίες και ο Άρης και ο ΠΑΣ

Ο Άρης σήμερα στις 19.00 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. 

Δεν θα αλλάξουν και πολλά σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Ο Παντελίδης φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε στα Πηγάδια. Μοναδική αλλαγή στην αποστολή, είναι η παρουσία του στόπερ Βέλεθ σε αυτή. Θα μείνει στον πάγκο ωστόσο. Εκτός παραμένουν επίσης ο εξτρέμ Τόνσο, ο σέντερ μπακ Σόουζα, ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης, ο μεσοεπιθετικός Γκάμα και ο επιθετικός Γιουνές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ :

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/02, 19:00), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου».

Από την άλλη ο ΠΑΣ έρχεται από ήττα και θα ήθελε την σημερινή νίκη.

Αποστολή -ως συνήθως- δεν ανακοινώθηκε, αλλά θα πάει με σημαντικές απουσίες για δεύτερο συνεχόμενο ματς στη Θεσσαλονίκη. Ο Κριζμάν έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν υπολογίζεται στον επιθετικο άξονα.

Την ίδια ώρα, ο Πετράκης στερείται τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Μιχαήλ και τον σέντερ φορ Ξυδά,οι οποίοι είναι τραυματίες. Με ειδική άδεια απουσιάζει ο δεξιός μπακ Αποστολόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ