Με απουσίες υποδέχεται τη Λαμία ο ΟΦΗ

Με αρκετές απουσίες απουσίες αλλά και μία επιστροφή στην αποστολή ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο Γεντί Κουλέ (Δευτέρα, 19:30).

Με γιορτινή διάθεση ολοκλήρωσαν την προετοιμασία οι Κρητικοί, αφού χθες (Κυριακή) είχε γενέθλια ο βοηθός προπονητή, Αλεχάντρο Ίσις (ή Αλέκος όπως τον έλεγαν από παλιά στο Ηράκλειο) και σήμερα ο Μεγιάδο που έκλεισε τα 26 του χρόνια.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να χαρεί με τις (πιθανές) απουσίες των δύο βασικών επιθετικών του ΟΦΗ Βουό και Γιακουμάκη. Ο πρώτος θα απουσιάσει για 2 εβδομάδες ενώ ο Γιακουμάκης αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πιθανότατα, φανέλα βασικού θα πάρει για πρώτη φορά φέτος ο Σουηδός επιθετικός Έρικ Πέρσον.

Απόντες θα είναι και οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Ποτουρίδης, Άγγελος Οικονόμου, Γιάννης Δερμιτζάκης που έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Μανώλης Παπαστεριανός που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Απών θα είναι επίσης και ο αρχηγός Ανέστης Νάστος που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Πάντως, στη διάθεση του Χάιμε Βέρα τίθεται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά τη την τιμωρία των 4 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί. Ενώ, μέσα στην 20μελή αποστολή είναι τελικά ο νεαρός ακραίος επιθετικός Φερέιρα Σόουζα.

Η 20άδα που επέλεξε ο Χάιμε Βέρα αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Μπράουν, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κυριακίδη, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βαζ, Γιακουμάκη και Πέρσον.

Η πιθανότερη εντεκάδα για τον Χιλιανό τεχνικό του ΟΦΗ είναι: Στρέζος στο τέρμα. Μπράουν και Κοροβέσης τα πλάγια μπακ με τους Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ οι Μεγιάδο και Σακόρ. Μπροστά τους ο Ναμπί και στα φτερά της επίθεσης οι Νέιρα και Βαζ. Στην κορυφή ο Πέρσον.

Θέση στην εντεκάδα διεκδικούν οι Φερέιρα, Κουτσιανικούλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ματς του πρώτου γύρου έληξε με σκορ 1-1. Ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί με γκολ του Νέιρα στο 62′, με τον Μπαράλες να ισοφαρίζει στο 80′ με πέναλτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ