Με Βιερίνια κόντρα στη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (20/10) την Λαμία στην Τούμπα (18:00) μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική Super League 1.

Ο Δικέφαλος θέλει δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει το αήττητο σερί του. Ο Άμπελ Φερέιρα θα έχει στην αποστολή και στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος επιστρέφει στην δράση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαουρίσιο, ο οποίος έχει επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, σε αντίθεση με τον Εσίτι που τέθηκε ξανά στις υπηρεσίες του Πορτογάλου τεχνικού. Επιπλέον εκτός έμειναν και οι τραυματίες Καντουρί, Βαρέλα και Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σβιντέρσκι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ