Με Ελληνική παρουσία το συνέδριο προπονητών του BCL.

Η έναρξη του φετινού BCL απέχει λίγες μέρες και στην έδρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ στη Γενεύη πραγματροποιήθηκε το συνέδριο των προπονητών των ομάδων της διοργάνωσης.

Το παρών στο συνέδριο, που έλαβε χώρα στο «House of Basketball – Patrick Baumann έδωσαν οι Ηλίας Ζουρος, Κώστας Φλεβαράκης και Ηλίας Παπαθεοδώρου εκπροσωπώντας το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ, τον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, υποδέχθηκε τους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στην κανονική διάρκεια της διοργάνωση και σκοπός του meeting ήταν να συζητηθούν διαφορετικά θέματα και να γίνει ανταλλαγή απόψεων.

Ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, ήταν εκεί φυσικά και σχολίασε: «Η διοργάνωση είναι σχεδιασμένη από και για τις ομάδες και σταθερός σκοπός μας είναι να τις υπηρετούμε στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που είχαμε να συζητήσουμε με τους προπονητές, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη της διοργάνωσης μακροπρόθεσμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ