Με επετειακό “άρωμα” οι νέες φανέλες της Εθνικής Μπάσκετ

Επετειακή διάθεση έχουν οι νέες φανέλες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ που σχεδιάστηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, μιας και θα έχουν το σκούρο μπλε χρώμα, που παραπέμπει στο Eurobasket του 1987.

Η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί με υψηλές προσδοκίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας παράλληλα νέες φανέλες με ρετρό διάθεση! Συγκεκριμένα, η εταιρεία GSA Sport παρουσίασε τις εμφανίσεις για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη μεγάλη διοργάνωση της Κίνας, καθώς και στο Aegean Cup και το τουρνουά «Ακρόπολις».

Στις φανέλες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα αναγράφεται το «ΕΛΛΑΣ» με ελληνική γραφή, δίνοντας έμφαση στις αξίες του κλασσικού αθλητισμού και την βαρύτητα που αρμόζει σε μια παγκοσμίου εμβέλειας εμφάνιση συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ