Με Κολοβό στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 11ηςαγωνιστικής της Superleague.

Το Τριφύλλι, μετά την ανατρεπτική νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θέλει να πετύχει άλλη μια καλή εμφάνιση, ώστε να ανεβεί στη βαθμολογική κατάταξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των πράσινων, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο. Στην αποστολή επέστρεψε ο Κολοβός, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα, αλλά και οι τραυματίες Ζαχίντ και Κότσαρης.

 Ο Παναθηναϊκός πέρσι νίκησε με 1-0 στο Αγρίνιο, ενώ και στο ΟΑΚΑ επικράτησε με 4-0.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ