Με Κουρμπέλη και Ινσούα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superleague.

Στην προτελευταία αναμέτρηση της φετινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει απομακρυνθεί για τα καλά από τον στόχο της πρώτης πεντάδας και με τη νέα αφαίρεση βαθμών, ο μόνος στόχος που έχει απομείνει είναι να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει αρκετές επιστροφές.

Ο Έλληνας προπονητής θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί και Εμμανουηλίδη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Ξενόπουλος, Σέχου, αλλά και οι Μουνιέ, Παντελάκης και Αρμενάκας.

Στο πρώτο μισό της φωτεινής σεζόν ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ενώ τώρα θα προσπαθήσει να καταφέρει κάτι ανάλογο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κότσαρης,Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αναστασόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ