Με Λαουτάρο Μαρτίνεζ στην κορυφή η Ίντερ

Έπιασε κορυφή η Ίντερ. Οι νερατζούρι επικράτησαν με 2-1 της ΣΠΑΛ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Γιουβέντους με την Σασουόλο (2-2), πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Εύκολα επικράτησε και η Λάτσιο της Ουντινέζε στο Ολίμπικο με 3-0. Έφυγε με την νίκη η Μίλαν από την έδρα της Πάρμα με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Ίντερ – ΣΠΑΛ 2-1

Στην κορυφή της Σέριε Α ανέβηκε η Ίντερ με 37 βαθμούς, ενώ η ΣΠΑΛ παρέμενε στην 19η θέση με 9 βαθμούς.

Σε καταπληκτική μέρα ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, πέτυχε και τα δύο γκολ της Ίντερ, στο 16′ και το 41′. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ΣΠΑΛ, ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Βαλότι στο 50′.

Λάτσιο – Ουντινέζε 3-0

Με τον Ιμόμπιλε να την οδηγεί, η Λατσιάλοι πήρανε την νίκη κόντρα στην Ουντινέζε. Η ομάδα από την Ρώμη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, ενώ η Ουντινέζε βρίσκεται 15η με 14 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ στο 9ο μόλις λεπτό. Στο 36′ διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας το 2-0 και στο 45+1′ ο Λουίς Αλμπέρτο με πέναλτι έκανε το 3-0.

Πάρμα – Μίλαν 0-1

Με γκολ του Ερναντές στο 89′ η Μίλαν δραπέτευσε από την έδρα της Πάρμα. Οι Μιλανέζοι βρίσκονται στην 11η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Πάρμα στην 9η με 18 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ