Με Λόπεζ κόντρα στην ΑΕΛ

Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της στο πρωτάθλημα δίνει η ΑΕΚ που φιλοξενεί την Λάρισα στο ΟΑΚΑ σήμερα το απόγευμα (19:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Έλντερ Λόπεζ αποτελεί την έκπληξη της σημερινή αποστολής, καθώς υπολογίζεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στις 29 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος ξεπέρασε το πρόβλημα με τους χιαστούς και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει βοήθειες στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην διάθεση του ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει ούτε τους τιμωρημένους Λιβάγια και Μπακασέτα, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος παρα το γεγονός ότι γυμνάζεται κανονικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μπογέ, Πόνσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ