Με Μαρτίνς ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Η απώλεια τριών στόχων μέσα σε διάστημα 18 ημερών, αρχικά με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία με τους αποκλεισμούς από Ντιναμό Κιέβου και Λαμία για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο αντίστοιχα, είναι φυσικό να προκαλέσουν προβληματισμός τον Ολυμπιακό.

Φαίνεται, ωστόσο, πως σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν θα επηρεάσουν τη θέση του προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και με τον εναπομείναντα στόχο, αυτόν της δεύτερης θέσης, ουσιαστικά εξασφαλισμένο από τώρα, δύσκολα θα αλλάξει κάτι όσον αφορά στον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με βάση τις εισηγήσεις που θα κάνει ο Μαρτίνς. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη ό,τι ζητήσει ο προπονητής για την ενίσχυση της ομάδας, με έμφαση στο κέντρο άμυνας και την επίθεση. Αναμένονται τουλάχιστον πέντε δυνατές μεταγραφές, ενώ προφανώς θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις. Ήδη η περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι δείχνει να απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες και σύντομα επίκεινται εξελίξεις για τον 22χρονο φορ του Πανιωνίου. Ενδιαφέρον γι’ αυτόν υπάρχει και από το εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Μαρτίνς θα κληθεί να κάνει τις εισηγήσεις του και για τους δανεικούς, όπου πέρα από τη δεδομένη πρόθεση να παραμείνει ο Ζοσέ Σα με αγορά των δικαιωμάτων του από την Πόρτο, καλή άποψη υπάρχει και για τον Ζιλ Ντίας. Αντίθετα, όλα είναι ανοιχτά για τον επίσης δανεικό Χασάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ