Με Μελισσανίδη και Ουζουνίδη η κοπή της πίτας των παλαιμάχων

Την ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ και το παρόν έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε όλο το τεχνικό τιμ με τους Ουζουνίδη, Κολα, Παναγιωταρα και Μιχαηλίδη. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν επίσης και οι πέντε πρωταθλητές Μπακάκης, Μπακασέτας, Τσιντώτας, Γκάλο, Γαλανόπουλος, ενώ την Βασίλισσα εκπροσώπησαν οι Ντράγκαν Σάκοτα, Λαρεντζάκης, Τσαλμπούρης και Νικολάου.
Στην εκδήλωση επίσης βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο α’ αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου.

Όπως κάθε χρόνο τιμήθηκαν πρόσωπα για την συνεισφορά τους στα τμήματα της Ένωσης, αλλά και για τον ιδιαίτερο κοινωνικό τους χαρακτήρα.Οι τιμώμενοι τις βραδιάς ήταν η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ,ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο Μιχάλης Καψής, ο Ιβάν Ρούσεφ, το Λιμενικό Σώμα Ραφήνας, για την τεράστια μάχη που έδωσε για τη διάσωση των συνανθρώπων μας στην περσινή φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα και το Μάτι, ο Γιώργος Λιάνης, ο Σάββας Καλεντερίδης, η Ελένη Βασιλάτου-Κοσμίδη, (παιδο-ογκολόγος), ο Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Νίκος Ζενέτος, ο Αλέκος Χρυσοβέργης, ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Γιάννης Σουρτζής, ο Γιώργος Μιμίκος, και οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, οι δύο Έλληνες αξιωματικοί που κρατήθηκαν επί 5.5 μήνες από τους Τούρκους στις φυλακές Αδριανούπολης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ