Με Μονπελιέ ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα Γυναικών

Τη γαλλική Μονπελιέ θα κληθεί να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, στα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη, θα κάνει την προσπάθειά της για να συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Eλλάδα στις 25 Σεμπτεμβρίου ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στη Γαλλία, καθώς η Μονπελιέ έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Εφόσον περάσει το εμπόδιο της BLMA, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο Group B της Ευρωλίγκας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Σόπρον (Ουγγαρία), Φαμίλα Μπάσκετ Σκίο (Ιταλία), Σπαρ Τζιρόνα (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία) και τη νικήτρια του ζευγαριού Μπότας SK (Τουρκία)/Άρκα Γκντίνια (Πολωνία).

Σε περίπτωση αποκλεισμού, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Eurocup, οπου θα είναι στους ισχυρούς. Εκεί θα βρεθεί στο Group G, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Τσέγκλεντ (Ουγγαρία), Καπιτάλε (Βέλγιο) και Βαλένθια (Ισπανία).

Τις «ερυθρόλευκες» εκπροσώπησε στην κλήρωση της Ευρωλίγκας στο Μόναχο η Team Manager της ομάδας, Εύη Δημητράτου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, σχολίασε στο olympiacossfp.gr την κλήρωση. «Kαι οι δύο ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας ήταν εξ’ αρχής δύσκολες, όπως δύσκολη ήταν και η περσινή κλήρωση με την TS Wisla Krakow. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε τον ίδιο βασικό κορμό σε σχέση με την περσινή περίοδο και νέες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι στις 25 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη για να αντιμετωπίσει την BLMA. Πρόκειται πάντως για ένα πολύ καλό σύνολο, στο οποίο τρεις παίκτριές του αγωνίζονται στο WNBA, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριές μου έδειξαν και πέρσι ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο και το έκαναν σε μεγάλο βαθμό και στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Είμαστε πιο έμπειροι μετά την χρονιά που πέρασε και ταυτόχρονα αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ