Με πεντάρα «καθάρισε» η Μάντσεστερ Σίτι

Νικήτρια με 5-0 αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Μπέρνλι στο Ετιχάντ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πήρε μια εύκολη νίκη και έφτασε τους 63 βαθμούς και μένοντας δεύτερη, πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Αντίθετα η Μπέρνλι, με μόλις 39 βαθμούς βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μόλις στο 22ο λεπτό ο Φόντεν , με χαμηλό σουτ εκτός περιοχής, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους. Ο Μαχρέζ, μετά από ασίστ του Φερναντίνιο, στο 43’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με εύστοχο πέναλτι έγραψε το 3-0.

Ο Νταβίντ Σίλβα στο 51’ νίκησε τον Πόουπ και έκανε το 4-0. Το… τελειωτικό χτύπημα στους φιλοξενούμενους όμως ήρθε δώδεκα λεπτά αργότερα με τον Φόντεν να διαμορφώνει το τελικό 5-0 για την ομάδα του.

Κίτρινες: Μπράουνχιλ, Κανσέλο

Μάντσεστερ Σίτι: Μοράες, Κανσέλο, Φερναντίνιο (61’ Λαπόρτ), Οταμέντι, Ζιντσένκο, Μπ. Σίλβα, Ροδρί, Ντ. Σίλβα, Μαχρέζ (61’ Ντε Μπρούιν), Αγουέρο (45+3’ Ζεσούς), Φοντέν (80’ Σανε)

Μπέρνλι: Πόουπ, Λοουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Κορκ, ΜακΝέιλ, Ροντρίγκεζ (60’ Πίτερς), Βίντρα (88’ Τόμσον)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ