Με πεντάρα «τελείωσε» τον Απόλλωνα

Νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Οι πράσινοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό είχαν την πρώτη τους ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ με σουτ του Μακέντα, αλλά πέρασε πάνω από το τέρμα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ινσούα έβγαλε σέντρα στον Δώνη και με κεφάλια έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Χουάντερσον.

Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά το Τριφύλλι με τον Σικαμπάλα, χωρίς αποτέλεσμα. Δυο λεπτά αργότερα ο Χατζηγιοβάνης έβγαλε σέντρα στον Μακέντα και ο Ιταλός έγραψε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 29’ ο Χατζηγιοβάνης σούταρε αλλά έστειλε άουτ τη μπάλα, ενώ στο 34’ ο ίδιος με πολύ ωραίο σουτ πήγε να σκοράρει, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 42ο λεπτό οι πράσινοι πέτυχαν ένα τρομερό γκολ, όταν ο Κάτσε έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Μακέντα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα διχτυα και έκανε το 2-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 52’ ο Κάτσε έκλεψε τη μπάλα, ο Δώνης σούταρε αλλά η μπάλα πήγε κατευθείαν στα χέρια του τερματοφύλακα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μπουζούκης έβγαλε εκπληκτική πάσα στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έστρωσε στον Κουρμπέλη. Το πλασέ του αρχηγού του Παναθηναϊκού βρήκε τον Γκίνο, όμως η μπάλα επέστρεψε στον Κουρμπέλη και στη συνέχεια σκόραρε και πέτυχε το 3-0.

Στο 62’ ο Μακέντα, ο οποίος αναμφίβολα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρηση, έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Ινσούα και ο Αργεντινός σκόραρε κάνοντας το 4-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Απόλλων Σμύρνης απάντησε με τον Σικαμπάλα, ο οποίος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και μείωσε σε 4-1.

Το τελειωτικό χτύπημα στον Απόλλωνα ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ματίας Γιόχανσον να γράφει το τελικό 5-0 για τους πράσινους.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Γκίνο, Μπετινέλι, Κονέ, Ναδάλες, Σικαμπάλα, Τζανετόπουλος, Πέδρο, Ελ-Χέλβε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ