Με στόχο το κύπελλο για το νταμπλ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας  (20.30), όπου θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, με παρουσία μόνο ελάχιστων προσκλήσεων.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να πραγματοποιησει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του. Ο «δικεφαλος του βορρά»έχει κατακτήσει 6 τρόπαια, ενώ 13 φορές έχει φύγει με «σκυμμένο κεφάλι»

Eίναι η 3η συνεχή χρονιά που το συγκεκριμένο ζευγάρι «διασταυρώνει τα ξίφη του» στον τελικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει φύγει νικητής τις προηγούμενες δύο, ενώ για την ΑΕΚ θα είναι η 4η συνεχόμενη παρουσία της. Δείτε αναλυτικά το αφιέρωμα του Kingsport.gr για το κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε στην Ελλάδα το Video Assistant Referee (VAR).

Στα αγωνιστικά και στην τελευταία προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής με τον προπονητή, οικογενειακό δίτερμα και έμφαση στις στατικές φάσεις. Μεγάλοι απόντες θα είναι οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο.
Η 18αδα της αποστολής του Ρασβαν Λουτσέσκου αναμένεται σήμερα.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ