Με “τεσσάρα” επικράτησε η Παρί απέναντι στη Ντιζόν

Νικήτρια αναδείχθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ντιζόν με 4-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, καθώς δεν είχε στη διάθεσή της τον Νεϊμάρ, τον Τιάγκο Σίλβα, τον Βεράτι και τον Νταγκμπά. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να πάρει μια εύκολη νίκη.

Με 68 βαθμούς η ομάδα του Τούχελ φιγουράρει στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος, με τη Μαρσέιγ να ακολουθεί πίσω της με 55 βαθμούς. Η Ντιζόν αντιθέτως βρίσκεται στη 17η θέση με μόλις 27 βαθμούς.

Μόλις στο 3ολεπτό, ο Σαράμπια, έπειτα από πάσα του Μαρκίνιος, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους.

Ο Εμπαπέ στο 74’ μετά από ασίστ του Ντράξλερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ικάρντι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 3-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμπαμέ ήρθε να διαμορφώσει το τελικό 4-0 για τους Παριζιάνους.

Κίτρινες: Μπερνάτ

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Κέρερ, Κουασί (72’ Παρέντες), Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Γκεγέ, Μαρκίνιος, Ντι Μαρία (17’ Ντράξλερ), Σαράμπια, Καβάνι (71’ Ικάρντι), Εμπαπέ

Ντιζόν: Ρούναρσον, Εκουέλε Μάνγκα, Κουλιμπαλί (75’ Κάντις), Αγκέρντ, Αλφόνσο, Ντονγκ, Λαουτοα (72’ Αμαλφιτανο), Μεντίλ, Μπαλντέ, Ταβάρες, Μαβιντίντι (64’ Σαμαριτανο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ