Με την πλάτη στον τοίχο

Τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α. αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας Τρίπολης στις 19:00 σε απευθείας μετάδοση από την δημόσια τηλεόραση(ΕΡΤ).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ταξιδεύει ως την πρωτεύουσα στερημένη των υπηρεσιών τριών ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών της για μία ακόμη φορά. Πασαλίδης(κάρτες), Μουνάφο αλλά και Ιγκλέσιας(τραυματίες) είναι παίκτες κλειδιά στην ομάδα της Τρίπολης που η απουσία τους γίνεται αισθητή μες τον αγωνιστικό χώρο.

Ενδεικτικό είναι πως οι απουσίες των Μουνάφο και Ιγκλέσιας, δύο παικτών που κρατάνε μόνοι τους το χώρο της μεσαίας γραμμής φέτος για τον Αστέρα, κόστισαν αρκετά στον Αστέρα κι έχασαν εύκολα από τον Άρη με 0-3 μες την Τρίπολη.

Ο Παναθηναϊκός όσο δυνατός ή αδύναμος κι αν είναι τα τελευταία χρόνια, πάντα καταφέρνει και βάζει τα δύσκολα στην ομάδα της Τρίπολης. Ο Αστέρας, που διανύει τον 12ο χρόνο του στην μεγάλη κατηγορία, δεν έχει καταφέρει να φύγει ποτέ νικητής απέναντι στον Παναθηναϊκό, είτε στο Ο.Α.Κ.Α. είτε στο Απόστολος Νικολαϊδης.

 

Η αποστολή στο Ο.Α.Κ.Α.:

30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 2. Matricardi, 37. Βλάχος, 77. Κυριακόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 6. Valiente, 14. Bellocq, 22. Rolle, 19. Τσιλιανίδης, 90. Μπαστιάνος, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας, 13. Αραβίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ