Με την “ψυχή στο στόμα” πέρασε στον τελικό η Μπιλμπάο

Για την ημιτελική φάση του Copa del Rey η Γρανάδα υποδέχτηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την κέρδισε με 2-1, όμως σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Μπιλμπάο πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό.

Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα να έδινε πλεονέκτημα στους Βάσκους, όμως τα χρειάστηκαν κόντρα στην παθιασμένη Γρανάδα. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά φάουλ και ένα παιχνίδι που πήγε σε δύναμη, με μόλις μία φάση στο πρώτο μέρος στο 29΄σε σουτ του Χοσέ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την πρόκριση και κατάφεραν να πετύχουν γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Γρανάδα κυριάρχησε στη συνέχεια και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 76΄, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Μπερτσίτσε έκανε το 2-1 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του, καθώς τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος.

Ο ΑΓΩΝΑΣ :

Στο 29΄ο Μικέλ Χοσέ σούταρε από καλό σημείο, η μπάλα όμως έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Σίλβα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ερέρα της Γρανάδα έπιασε την κεφαλιά, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν και απομάκρυναν.

Στο 48΄ο Ματσίς βγάζει μια ωραία σέντρα, ο Φερνάντεζ νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Σιμόν για το 1-0.

Ο Κάρλος Νέβα απείλησε από καλό σημείο αλλά το σουτ που έκανε εκτός περιοχής, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Ο Ματσίς εκτέλεσε στο 76΄το κόρνερ, ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-0.

Στο 81΄ο Μπερτσίτσε μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-1.

Ο Σαντσέθ στο 90+4 έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σφραγίσει την πρόκριση, καθώς στο σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή,  ο Σίλβα κατάφερε να μπλοκάρει εύκολα.

 Γρανάδα: Σίλβα, Ντίαζ, Σάντσεζ, Ντουάρτε, Φουλκιέ(85΄ Βίκο), Ερέρα(61΄ Ετεκί), Γκοναλόν, Νέβα(85΄ Αντονίν), Πουέρτας, Ματσίς, Φερνάντεζ

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γεράι, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Κάπα(59΄Κόρδοβα), Χοσέ(79΄Αντούριθ), Βέσκα, Μπερτίτσε, Γκαρθία, Μουνιαΐν(90+2 Σαντσέθ), Γουίλιαμς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ