Με τον κόσμο δίπλα του για τη νίκη

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης (19.30) στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Οι Περιστεριώτες έχουν δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη και μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (2 ισοπ.- μία ήττα), θα ψάξουν να την βρουν κόντρα στον Αστέρα. Ένας Αστέρας που και αυτός δεν έχει γευτεί ακόμα το τρίποντο στο πρωτάθλημα (3Χ3 ήττες) και θα το κυνηγήσει κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ουσιαστικά ο χαμένος, χάνεται…. γιατί και των δύο προπονητών η καρέκλα, έχει αρχίσει και τρίζει.

Η ομάδα του Περιστερίου θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς θα υπάρχει ανοικτή θύρα για τους φιλάθλους του (Θύρα 4, τιμή 10 ευρώ).

Στα αγωνιστικά, οι Γκάλο, Κιβρακίδης, Μέγερι και Ανδρούτσος θα μείνουν εκτός αποστολής, όπως και ο Ουγκράι, ο οποίος ένιωσε στην τελευταία προπόνηση σφίξιμο στο δικέφαλο και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή των “κυανολεύκων”.

Η αποστολή είναι η εξής: Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Τριμμάτης, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Μανδάς και Στρούγγης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βάτσιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ