Με το ένα πόδι στον τελικό η Μπαρτσελόνα

Η πρώτη ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Champions League, που θα δώσει την πρόκριση, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Άνφιλντ.

Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τους «Μπλαουγκράνα» να έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης, λόγω του 3-0 του πρώτου αγώνα.

Οι «Κόκκινοι» ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αφού εκτός από τους Κέιτα και Λαλάνα, ο Φιρμίνο αποχώρησε τραυματίας από το Καμπ Νου και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Σαλάχ, μετά από εντολή των γιατρών, δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση, αφού στο παιχνίδι κόντρα στην Νιούκαστλ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χτύπησε στο κεφάλι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ραφήνια λόγω του τραυματισμού στο γόνατο και τον Ντεμπελέ, λόγω του μυϊκού τραυματισμού, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για ένα μήνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ